Po dlhom čase…

Čas plynie veľmi rýchlo. Ospravedlňujem sa všetkým priaznivcom, ale na tvorbu objektov pre Trainz mi v uplynulých dvoch rokoch čas proste nevyšiel. Verím, že v najbližších dňoch sa to zmení. Mám pripravených niekoľko nových vecí, nápady a podklady sú na ďalšie desiatky.

Ako prvú zverejňujem sadu podvozkov potrebnú pre všetky nákladné vozne. Sú tu pôvodné podvozky + nové s funkciou LOD, ktoré budú využívať postupne pridávané vozne, či updaty pôvodných vozňov. Pre správnu funkciu nových objektov je tento cdp nesmierne dôležitý!!!

Ďalej je to sada produktov, ktoré sa budú voziť v nákladných vozňoch. Tu patrí poďakovanie Václavovi (Vaclav70), ktorý ma nasmeroval na správnu cestu.

No a nakoniec pridávam aj nejaké vozne, čo to všetko budú využívať. Na úvod sú to dva balíčky oplenov. Prvý balíček sú v minulosti prezentované opleny, avšak prešli radikálnou úpravou. Oplen (jednotlivý o/u, o/ub), má náhodne natočené klanice cez skript, keď sa z nich zloží súprava, vznikne zaujimavý pohľad na vozne, ktoré nie sú úplne rovnaké. Na opleny spojené dokopy (o/u+o/u, o/u+o/ub) sa zase dajú nakladať produkty. Druhý balíček sú opleny od výrobcu Magyar Belga. Princíp použitia je podobný ako pre opleny z prvého balíčka, no a vzájomnou kombináciou oboch balíčkov sa dá vytvoriť množstvo rôznych vozňov.

products1

ou-new

ouMB1

ouMB2